maandag 14 april 2014

Hoe kun je snel kilo's verliezen?

snel gewicht verliezen
Met de zomer voor de deur is het de wens van velen om snel gewicht te verliezen. Maar hoe verlies je snel gewicht op een verantwoorde en efficiënte wijze? Op een manier die blijvend is, zonder dat je bang hoeft te zijn dat de kilo's er binnen de kortste keren weer aanzitten? In dit artikel enkele tips die je zullen helpen om snel gewicht te verliezen.

Snel kilo's kwijtraken


  • Het is voor velen niet makkelijk om af te vallen. De belangrijkste reden daarvoor is dat er teveel verleiding is. Mensen worden overal verleid tot het nemen van lekkere snacks en ongezonde tussendoortjes. Hoe kun je dat nu het beste voorkomen? In onderstaand overzicht een aantal tips:
  • doe geen boodschappen als je honger hebt (dit voorkomt impulsaankopen);
  • neem veel water tot je, zodat je een vol gevoel hebt;
  • verstop chips, repen chocolade en snoepgoed zodat je er niet mee geconfronteerd wordt.


Hoe val je effectief af?

Belonen is heel belangrijk voor mensen die willen afvallen. Door jezelf af en toe lekker te verwennen zul je merken dat je meer kilo's verbrandt. Hoe beloon je jezelf? Jij weet dat als geen ander. Trakteer jezelf op een wellnessdagje als je tien kilo bent verloren, of ga iets leuks kopen als je er vijf verloren bent. Wat je ook kiest, kies iets dat in de lijn is met je doel. Een moorkop eten als je een kilo bent kwijtgeraakt is namelijk neit echt efficiënt.

Kies een dieet

Je kunt altijd besluiten om een dieet te beginnen. Met een dieet weet je zeker dat je op een goede en verantwoorde manier bezig bent met afvallen. Je kunt een dieet uitzoeken dat bij je past, bijvoorbeeld een dieet waarbij je zowel beweegt als lekker kunt eten. Een voorbeeld van een dieet dat het al veertig jaar goed doet is Weight Watchers. Mensen die Weight Watchers gebruiken zijn vooral te spreken over de makkelijke manier waarop je met Weight Watchers af kunt vallen. Wellicht kan het dieet jou ook helpen om snel en efficiënt kilo's te verliezen.

Ga erop uit en beweeg

Zoveel mogelijk beweging is belangrijk als je af wil vallen. Wie beweegt verbrandt energie en daarmee vet. Vet verbranden doe je het beste in de sportschool. Krachttraining kan je daarbij helpen. Maar heb je geen zin om naar de sportschool te gaan, kies dan voor tennis of zwemmen. Dat zijn ook sporten waarbij je veel inspanning levert. Een teamsport kan je nog meer motiveren, omdat het in teamverband plaatsvindt en je minder snel geneigd bent niet te gaan sporten. Zwemmen kun je ook in teamverband doen, zoals bij waterpolo. Andere sporten zijn voetbal en hockey. Hiermee verbrand je gezond gewicht.

Dus... hoe kun je snel kilo's verliezen?

Wil je snel kilo's verliezen? Ga dan vooral geen boodschappen doen met een hongergevoel. Neem veel water tot je, zodat je een vol gevoel hebt en verstop ongezonde snacks en tussendoortjes, zodat je niet steeds in de verleiding komt. Wat moet je wel doen? Jezelf belonen bij successen en gebruik maken van een dieet dat bij je past.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten